. . . niech Twa prawdziwa natura ukaże się w pełni . . .
Administrator
Proszę o zdanie w sprawie założenia tego forum i jego działania.
ogólnie na 10..8 ale na prawdę te reklamy doprowadzają mnie do obłędu nienawidzę stronek z takim fleszem ... da się coś z tym zrobić
Dzięki wielkie całkowicie o tym zapomniałem, już nic mnie prawie nie irytuje ...
No i bym zapomniał nie wiem czy jest możliwość bo nie jestem administratorem, ale troszku pasowało by dać nam możliwość chociaż tworzyć nowych tematów w zakładce Nieoficjalne fajnie by było
Administrator
Nie miałam pojęcia, że takich uprawnień nie macie, zaraz to zmienie.
A jak na innych?
Mozecie tworzyc wątki?
Administrator
Sprawdziłam ustawienia.
Macie wszystkie możliwe uprawnienia użytkownika.
Aby dodać nowy temat, należy zaraz po wejściu w (przykładowe) forum"Poznajmy się", kliknąć na "Nowy wątek". Napis ten znajduje się w prawym górnym rogu. Na tym polega zakładanie tematów tu, na Tym portalu.
czyli na głównej stronie "Index" nie jesteśmy wstanie tworzyć nowych wątków, jedynie w stworzonych ...?? tak mam to rozumieć
Administrator
A więc o to chodzi. Do tego maja prawo tylko moderatorzy i admin. Daj znać jaki to ma być temat a założę
Niestety nie ma ustawień umożliwiających tego grupie.
Administrator
A ja nie rozumiem o czym mowa. "Księga skarg i zażaleń" nie jest dla picu. Jeśli macie problem lub prośbę, to wpiszcie tam dokładnie o co chodzi, a ja postaram się rozwiązać lub pomyślimy nad tym wszyscy. Nie jestem zamknięta na propozycje.
Jeśli chodzi o tę konkretną sprawę, to zwyczajnie kwestia możliwych ustawień. Jeśli ktoś chcę się udzielać w tematyce pisania szerszych tematów, niech zgłosi się do mnie o status moderatora.